Won Hundred - Kvinder

Won Hundred - Kvinder

Won Hundred blev etableret i 2004 af Nikolaj Nielsen, med en ambition om at udfordrer den danske modescene. Won Hundred er et modebrand som har rødder i klassisk og traditionelt design med en villighed til at tage en risiko. Udsalget starter lige her hos Designers & Friends.

Designers & Friends er stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af Won Hundred til kvinder, hvor du blandt andet kan finde bluser, denim skjorter, boyfriends jeans, bluser og toppe og meget mere. Du kan finde det populære print fra Won Hundred og kombinere det med alle farver. Alt sammen på udsalg, hvor du sparer rigtig gode penge.

Won Hundred er et kendt designerbrand både nationalt og internationalt og du finder kun kvalitet og godt design i Won Hundred. Teamet bag Won Hundred arbejder proaktivt med mantraet; passion, awareness, reaktion & facination. Design filosofien bag Won Hundred er påskønnelsen af simplicitet og underrated design. Kombinationen af Designers & Friends og Won Hundred giver dig en unik mulighed for at finde alt dette på udsalg.

Her hos Designers & Friends går du ikke galt i byen, når du vil finde et godt og stort outlet - og du behøver ikke en gang stå i kø! Det bedste er at du ikke behøver at vente på at udsalgssæsonen går i gang. Hos Designers & Friends får du hele året rundt de bedste tilbud på de hotteste designerbrands.

Hvis du er vild med Won Hundred skal du helt sikkert også tjekke vores kampagne med An Ounce ud.

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot