BYT FREM TIL 14. JANUAR · KØB JULEGAVERNE I DAG 🎁

Whiite

Whiite

Vi der derfor glade for at kunne tilbyde vores kunder det lækre tøj fra Whiite her på vores online lagersalg. Hos Whiite bliver der fokuseret meget på at skabe et anderkendt brand, med fokus på tøj til hverdag og fest, Whiite laver bl.a. skønne bluser, kjoler, toppe, cardigans og blazere. Du finder det lige her hos Designers & Friends.

Whiite blev grundlagt I 2003 af Frederikke Hviid, og har haft kæmpe succes siden, Whiite blev endda nomineret i 2009 som ’Best Danish Brand’ ved det Danish Fashion Award.

Når der laves skønt modetøj hos Whiite fokuseres der på den modebevidste kvinde, der har travlt med at passe karrieren, familie og det sociale, men alligevel har Whiite også sat kvaliteten i centrum, det er vigtigt at kvaliteten er i top og tøjet bliver lavet af materialer der er slidt stærkt.

Der vil altid være nye styles at finde her på vores online lagersalg med masser af udsalg. Vi hjælper gerne med spørgsmål til f.eks. materialer og størrelser. Vores lækre Whiite outlet indeholder masser af tilbud på sweaters, toppe, bluser, skjorter, jakker og blazere og du sparer op til -54%!

Vi er HELT VILDE med lagersalg og udsalg – og vi sørger for at der altid er netop det på vores lagersalg til dig. Husk at holde dig opdateret på alle vores lækre udsalg, online outlet og fysiske lagersalg. Klik her og besøg bloggen hvor du altid vil være opdateret med det sidste nye omkring de mange udsalg på vores fashion outlet.

Hvis du som os er helt vilde med Whiite, så gå ikke glip af vores store udsalg på andre fantastiske brands såsom mbyM.

Filter

Filter

Nulstil
100 kr. til shopping
Trustpilot