BYT FREM TIL 14. JANUAR · KØB JULEGAVERNE I DAG 🎁

Turiform & Borås Cotton

Spar op til 50%
Sidste chance i dag

Turi Tobiassen er stifteren bag dette livsstilsbrand, som startede tilbage i 1995. Idag er Turiform et meget miljøbevidst brand og de arbejder derfor efter strenge miljøkrav for at nå deres mål om at blive helt økologiske. Turiform samarbejder blandt andet med Astma- og allergiforbundet i Norge. Turiform inspireres af det nordiske og morderne samfund og designer derudfra en masse lækre styles som kan kombineres på kryds og på tværs. De gør det muligt for dig at sætte dit helt eget præg i indretningen, hvor det hele går op i en stilbevidst helhed. 

Borås Cotton er en af de ældste tekstil mærker og rummer over 100 års svensk tekstildesign. Med en identitet fra den svenske tekstil arv har Borås Cotton udviklet sig i 1970'erne og 1980'erne til at blive en international anerkendt design virksomhed. Mange af de mest indflydelsesrige designere i den svenske tekstil historie er repræsenteret i deres arkiv af skønne designs. I slutningen af 1990'erne var fokuset mere og mere på det svenske marked for offentlige interiører, mønster og kvalitet som er kommet til at afspejle Borås Cotton som vi kender i dag.

I denne skønne kampagne kan du finde en masse lækkert sengetøj, sengetæpper og meget mere til store besparelser! Vi har sørget for at du sparer op til 50%. Hos Designers & Friends elsker vi tilbud og udsalg!

Filter

Filter

Nulstil

Dette er en tidligere afholdt kampagne

Derfor er der kun et begrænset antal varer du kan vælge.


Kommer kampagnen igen?

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få direkte besked samt 100 kr i velkomstgave.

Besøg vores andre kampagner

Vi har altid et hav af tidens mest populære mærker til ekstra nedsatte priser.


100 kr. til shopping
Trustpilot