BYT FREM TIL 14. JANUAR · KØB JULEGAVERNE I DAG 🎁

Project AJ117

Project AJ117

Project AJ117 er et dansk upcoming brand inden for mode. I dette outlet kan du shoppe tøj som bare er "need to have" i din gardarobe til helt fantastiske priser. Hvad enten du er til kjoler, bukser, bluser eller nederdele finder du det hele hos Designers & Friends. Shop amok i det store udvalg af tilbud lige her. 

Project AJ117 er både komfortabelt, luksuriøst og delikat med mange forskellige kombinationer af styles som du altid kan hoppe i hvad enten det er morgen eller aften. Det er både elegant, chic, sexet, afslappet og meget behageligt at iføre sig. Du finder det alt sammen lige her hos Designers & Friends, som er din komplette guide til udsalget hele året rundt.

Hos Designers & Friends har vi specialiseret os i at, finde de bedste styles til en helt uimodståelig pris. Vi kører altid de bedste tilbud og udsalg så du kan spare en masse penge. Står du og mangler en helt ny inspiration til hvordan din gardarobe skal se ud? Så kan du altid finde noget hos Designers & Friends. Vi har noget til hver en smag og vi garanterer dig at du vil kunne gøre et godt tilbud. Du vil aldrig mere købe designer varer til fuld pris igen. 

Udsalget er gået i gang og du finder helt sikkert et uimodståeligt tilbud i vores Project AJ117 outlet. Hvis du er til Project AJ117 vil du helt sikkert også være vild med vores Munthe outlet. 

Filter

Filter

Nulstil
100 kr. til shopping
Trustpilot