BYT FREM TIL 14. JANUAR · KØB JULEGAVERNE I DAG 🎁

Part Two

Part Two

Part Two blev grundlagt i København i 1986, og har siden indtaget den moderigtige og trendbevidste kvindes klædeskab - Du finder det til vilde besparelser lige her hos Designers & Friends, hvor Part Two altid er på udsalg.

I vores store Part Two outlet kan du finde den populære stribede Klarna Knit, basis toppe, bukser, kjoler, nederdele - ja faktisk alt hvad du behøver!

Part Two har en spændende og kreativ blanding af stilrene tøjdesigns, der rummer den balancerede kombination af både rå enkelthed og sensuel feminitet. Netop dette er essensen af mærkets signatur! Vi elsker udsalg, mode og livsstil og du kan finde meget mere inspiration inde på vores blog.

Tjek vores online shop og du vil hurtigt opdage at vi er din guide til udsalget, og at du aldrig vil have behov for at købe mode til fuld pris igen. Der er altid store besparelser, at hente og du vil altid kunne finde et stort udvalg af udsalgsvarer her hos Designers & Friends. Med vores lagersalg og udsalg behøver du ikke kæmpe om varerne eller stå i kø – det eneste du skal gøre er at klikker dig ind på vores online outlet, vælger dine favoritter, og så er du lige ved at være der. Vi har udsalgsvarer for enhver personlighed og stil.

Part Two er med deres tøjdesign og unikke look en af Designers & Friends's yndlingsmærker. Hvis du er vild med Part Two, vil du helt sikkert også elske Minimum som også hele året rundt er på udsalg hos os.

Filter

Filter

Nulstil
100 kr. til shopping
Trustpilot