Minus

Minus

Minus er et super fedt Skandinavisk mærke som lægger stor vægt på den Skandinaviske kultur, Minus er et dansk selvstændigt og stabilt brand som har været etableret siden 1998, og finder deres inspiration fra de Skandinaviske rødder, du altid finde Minus i vores outlet.

Vores Minus outlet indeholder masser af tilbud på sweaters, toppe, bluser, skjorter, jakker og blazere, som altid vil være på udsalg og hele tiden blive lagt nye styles op fra Minus.

Selvom minus lægger stor vægt på den Skandinaviske stil er det ikke kun det eneste, kvaliteten og funktionaliteten skal også være helt i top og en lang holdbarhed. De er især kendt for deres overtøj, kjoler og basisstrik, hvor kvalitet og pris går op i en højere enhed og at tøjet sidder ordenligt.

Minus fokuser meget på at give deres kunder et minimalistisk look og at tøjet er detaljeret og unikt for at give det perfekte Minus look, der fokuseres meget på små detaljer som komplimenterer hverdagen.

Så hvis du mangler inspiration til et nyt look vil der altid være masser af lækre styles i vores outlet at vælge i mellem på vores webshop www.designersandfriends.dk, hvor du selvfølgelig også kan finde dine andre favorit brands og ovenikøbet spare helt op til 80% Udforsk universet og du vil hurtigt opdage at vi er din guide til lagersalg, og at du aldrig vil have behov for at købe mode til fuld pris igen. Der er altid penge at spare.

Med vores lagersalg og udsalg behøver du ikke kæmpe om varerne eller stå i kø – du sætter dig til rette, klikker dig ind på vores online outlet, vælger dine favoritter, og så er du lige ved at være der. Vi har udsalgsvarer for enhver smag og stil. Du behøver ikke vente på udsalgssæsoner, når du lægger noget i kurven på shoppen, er du aldrig i tvivl om at du har fået den bedste pris end hvis du gik ud i en forretning.

Vi ELSKER mode og udsalg – og vi sørger for at der altid er netop det på vores lagersalg til dig. Husk at holde dig opdateret på alle vores lækre udsalg, online outlet og fysiske lagersalg. Klik her og besøg bloggen hvor du altid vil være opdateret med det sidste nye omkring de mange udsalg på vores fashion outlet.

Vi her hos Designers & Friends fokusere meget på at holde os opdateret med nye brands så vi hele tiden kan blive ved med at udvikle vores side og få nye fede brands til vores kunder, så der altid vil være et stort udvalg.

Hvis du som os er helt vilde med Minus, så gå ikke glip af vores store udsalg på andre fantastiske brands som Karen by Simonsen.

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot