Minimum

Minimum

Minimum stammer tilbage fra 1997 og tilbyder individuel streetstyle til både mænd og kvinder. Mærket bærer på sin individuelle måde det coole præg, som kendetegner mange skandinaviske designs. Du kan shoppe Minimum med store besparelser og altid på udsalg lige her i vores online outlet hos Designers & Friends.

Alle Minimum produkterne er fremstillet i de skønneste materialer og forbinder denim med moderigtige designs på en helt perfekt måde. Shop Minimum og gør et kup - du vil hurtigt finde ud af, at Designers & Friends er din komplette guide til de bedste udsalg online!

Du finder alt fra bukser, denim jakker, bluser og blazere her i vores Minimum outlet.

Minimum er meget præget af detaljer fra 80'erne. Det kan ses både på dets asymmetriske snit, som kombineres med usædvanlige farver og pyntes med forskellige accessories. De kendte jeans i både skinny og slim fit modeller kan man selvfølgelig finde her sammen med de lækre jakker og elegante skjorter. Du kan læse meget mere om Minimum, modetøj og udsalg inde på vores blog lige her.

Udsalget starter her og her hos Designers & Friends har du altid mulighed for at købe Minimum på udsalg. Du behøver ikke stå i kø - du er blot et klik væk fra dit personlige udsalg her hos Designers & Friends.

Minimum er et af vores yndlings brands og hvis du heller ikke kan få nok af Minimum, så vil du helt sikkert ogå være vild med Black Lily.

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot