BYT FREM TIL 14. JANUAR · KØB JULEGAVERNE I DAG 🎁

Mind of Line

Spar op til 58%
Sidste chance i dag

Det danske brand Mind of Line har passion for designs med kant, kontrast og tanke på helheden. Drilleri i detaljen er filosofien bag designet, hvor det tidløse får følgeskab af en leg mellem lækre materialer, mønstre og farver. Silke er et af de fortrukkende materialer.

Designeren Line Pil bliver inspireret af møbelmagasiner, gamle film og vintage fund, der kombineres med nye trends og tendenser i modebranchen - og alle styles er beriget med evnen til at agere kontrast eller styrke helheden. De skønne tørklæder fra Mind of Line er derfor det ideele match til en lang række outfits, der mangler et skud af feminine elegance og luksus. 

Vi har i denne kampagne samlet et udvalg af de skønne styles fra Mind of Line til de mode- og kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre. Du kan shoppe løs blandt skønne bluser, kjoler og tørklæder m.m. Alt i de lækreste kvaliteter og fineste farver. Designers & Friends er for dig der elsker modetøj og gerne vil spare penge, og alt dette giver vi dig i denne skønne Mind of Line kampagne. 

Er du også blevet forelsket i de skønne styles? så synes vi du skal prøve vores store Benedikte Utzon outlet. 

Filter

Filter

Nulstil

Dette er en tidligere afholdt kampagne

Derfor er der kun et begrænset antal varer du kan vælge.


Kommer kampagnen igen?

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få direkte besked samt 100 kr i velkomstgave.

Besøg vores andre kampagner

Vi har altid et hav af tidens mest populære mærker til ekstra nedsatte priser.


100 kr. til shopping
Trustpilot