Mind of Line

Spar op til 58%
Sidste chance i dag

Det danske brand Mind of Line har passion for designs med kant, kontrast og tanke på helheden. Drilleri i detaljen er filosofien bag designet, hvor det tidløse får følgeskab af en leg mellem lækre materialer, mønstre og farver. Silke er et af de fortrukkende materialer.

Designeren Line Pil bliver inspireret af møbelmagasiner, gamle film og vintage fund, der kombineres med nye trends og tendenser i modebranchen - og alle styles er beriget med evnen til at agere kontrast eller styrke helheden. De skønne tørklæder fra Mind of Line er derfor det ideele match til en lang række outfits, der mangler et skud af feminine elegance og luksus. 

Vi har i denne kampagne samlet et udvalg af de skønne styles fra Mind of Line til de mode- og kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre. Du kan shoppe løs blandt skønne bluser, kjoler og tørklæder m.m. Alt i de lækreste kvaliteter og fineste farver. Designers & Friends er for dig der elsker modetøj og gerne vil spare penge, og alt dette giver vi dig i denne skønne Mind of Line kampagne. 

Er du også blevet forelsket i de skønne styles? så synes vi du skal prøve vores store Benedikte Utzon outlet. 

100 kr. til shopping
Trustpilot