Lolly

Lolly

Lollys Laundry er underspillet luksus, som alle har råd til. Siden 2007 har Lollys Laundry været med til at give flot og moderne tøj til alle slags kvinder. Du finder vores store Lolly's Laundry outlet lige her hos Designers and Friends, hvor du altid kan finde Lolly's Laundry på udsalg.

Designers & Friends er din komplette guide til udsalget og vi er helt vilde med Lolly's Laundry og hvis du også er vild med Lolly's Laundry, vil du helt sikkert også synes om Soft Rebels. Derudover er toppe, kjoler, strikvarer, bluser, tørklæder og jakker fra Lolly's Laundry synonym med dametøj, som er af høj kvalitet. De fleste kvinder kender mærket og ELSKER det!

Lolly's Laundry er uden tvivl et feminint brand, som giver dig luksus i hverdagen. Her hos Designers & Friends er vi vilde med luksus til udsalgspriser og du er derfor fri for at vente på, at udsalgssæson starter ude i butikkerne - du er kun et klik væk hos os. Lolly's Laundry design er helt unikt og du kan ikke gå galt i byen, når vælger at shoppe Lolly's Laundry. 

Udsalget er vejen frem og du behøver aldrig mere, at betale fuld pris for nogen af dine luksusvarer. Designers & Friends er et modeoutlet, som tilbyder dig de bedste udenlandske og skandinaviske brands, til helt eksklusive priser. Udsalg, mode og livvstil er noget, som er i højsædet her hos Designers & Friends. Vil du læse mere om Lolly's Laundry, mode og udsalg kan du tjekke vores modeblog ud lige her

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot