BYT FREM TIL 14. JANUAR · KØB JULEGAVERNE I DAG 🎁

Returpolitik


Fortrydelsesret (Returnering)

Det er ikke altid at en vare lever op til ens forventninger, fra man så den på nettet. Der er 14 dages fuld bytte- og returret på alle varer, gældende fra den dag du modtager dine varer. Af hygiejniske hensyn tages visse varegrupper, herunder undertøj, hudpleje, hårprodukter og kosmetik, ikke retur - bh'er er undtaget.

Returneringer sendes til:

Designers & Friends
Bygmestervej 10, 2. sal
2400 København NV

Mærk pakken: "Designers & Friends Returnering". Vi vil efter modtagelsen af varen hurtigst muligt tilbageføre beløbet til din konto. (Der bør forventes 10 dages ekspeditionstid). Har du spørgsmål angående returneringen, så skriv til info@designersandfriends.dk

Bemærk at du afholder de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen til os. Husk at pakke varen forsvarligt ind, du har ansvaret for varen efter den er modtaget.Er den beskadiget ved fremkomst, hæfter du desværre herfor.

Når vi har modtaget varen retur, kontrolleres at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Du må have prøvet varen som du ville kunne i en fysisk butik. Er varens værdi forringet, f.eks. bærer præg af at have været brugt ud over hvad tillades i en butik, forbeholder vi os retten til at fratrække et beløb fra returvaren som svarer til forringelsen i gensalgsværdien.

Pengene krediteres til samme konto som du har betalt ordren fra. Du får en bekræftende mail på at din retur er gennemført.

Returneres en ordre hvor der er givet en goodiebag, gavekort eller anden gave i forbindelse med et køb med minimumsbeløb, skal goodiebag m.m. sendes retur. Gives goodiebag/gave med på alle ordrer uanset beløb, skal goodiebag/gave sendes retur hvis hele ordren returneres. Vi forholder os retten til at trække 200 kr fra returbeløbet hvis ikke dette overholdes.

Returnering af en ordre med velkomstrabat: Minimumskøb ved brug af velkomstrabat er 499 kr. Kommer ordrebeløb under 499 kr. modregnes rabatten, da forudsætning for at opnå velkomstrabatten forsvinder.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. eller uden omdeling ligeledes kan vi ikke modtage pakker sendt med DAO 365.

 

Du kan benytte dig af nedenstående standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk.


Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til Designers & Friends

Bygmestervej 10, 2. sal, 2400 København NV, Danmark:

Jeg/vi ___________ meddeler herved, at jeg/vi ___________ ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores ___________ købsaftale om følgende varer ___________

Bestilt den ___________/modtaget den ___________

Ordrenummer ___________

Forbrugerens navn ___________

Forbrugerens adresse ___________

Forbrugerens underskrift ___________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato ___________


Ombytning

Vi ombytter GRATIS. Du betaler din sædvanlige returfragt, men vi betaler for at sende den nye vare frem til dig - altså du har ingen yderligere omkostninger forbundet med en ombytning hos os. Da vi ikke har vores varer på lager, men bestiller dem direkte hos vores leverandører, kan vi ikke garantere, at man kan få ombyttet sine varer. 

Hvis den nye størrelse findes på vores side kan den leveres. Findes den ikke kan vi desværre ikke ombytte. 


Fejl og mangler (Reklamationsret)

Vi kontrollerer altid alle vores varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition, skal du hurtigst mulig kontakte kundeservice på mail eller telefon, som vil guide dig gennem returproceduren for reklamationer. Når du handler på designersandfriends.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Vi vil altid bede om et billede af fejlen da denne skal dokumenteres for vores leverandør for at dække dit købsbeløb samt returfragt. Du vil pr. mail modtage et forudbetalt label til returnering. Der krediteres IKKE for udgifter til returnering, da vi altid tilbyder en forudbetalt returlabel. Det er vigtigt at du afventer svar og en løsning fra kundeservice før du sender varen retur.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Returvarer bedes vedlagt fakturaseddel med dit navn, mail og ordrenummer. Skriv venligst på en seddel hvad der er galt med varen. Varer, der returneres med reklamation, prøver vi at erstatte med en ny vare. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret hvis reklamationen er berettiget.

Mærk pakken: "Designers & Friends Reklamation".

Har du spørgsmål angående reklamation, så skriv til info@designersandfriends.dk  

100 kr. til shopping
Trustpilot