Kari Traa

Kari Traa

Kari Traa er blevet et kæmpe hit. De sømløse bukser, toppe og hipsters er rigtig populære for folk der dyrker alt, lige fra fitness og styrketræning til yoga. Du kan hele året shoppe Kari Traa på udsalg her i vores online outlet hos Designers & Friends.

Her hos Designers & Friends kan du finde alt fra sports-bh'er med den helt rigtige pasform. Capri bukser til din fitness træning og løbetøj, som er helt optimalt til din cardio træning. Du kan også finde det helt perfekt yoga tøj, som sidder lige der hvor det skal under din workout. Udover det, kan du finde træningstilbebør, såsom sportstasker og de rigtige løbesokker.

Kari Traa produkterne er flere gange blevet kåret som bedst i test i Skandinavien ved flere forskellige tests. De feminine farver og den gode pasform, gø Kari Traa til et sikkert hit hos mange sporty piger og som damer. Vi kan ikke få nok af lækkert sportstøj og udsalg og du kan læse meget om Kari Traa inde på vores livsstilsblog lige her

Kari Traa er et af vores yndlingsmærker, når det kommer til sportswear og du kan finde det på udsalg på vores shop - du slipper bare for at stå i kø. Hvis du heller ikke kan få nok at Kari Traa, så vil du helt sikkert også være vild med vores udsalg på Carite Sport.

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot