Karen By Simonsen

Karen By Simonsen

Karen by Simonsen Udsalg

Karen By Simonsen er et international fashion brand, som er skabt af den danske designer Karen Simonsen, Karen by Simonsen blev etableret i 2009 og er i dag en del af det danske mode firma DK Company.

Hos Karen by Simonsen fokuseres der meget på at skabe perfekte snit, signatur detaljer, og at tøjet passer perfekt. Karen By Simonsen får sin inspiration fra den danske og internationale kultur, som kommer til syne i hendes tøj.

Der fokuseres meget på det innovative og kreative når der bliver lavet nye styles hos Karen by Simonsen og at hver kollektion er individuel. Karen by Simonsen målgruppe er kvinde der har sin individuelle stil og har en stærk personlighed og udstråling.

I vores store Karen by Simonsen outlet vil du altid kunne finde de lækre styles fra Karen by Simonsen på udsalg, og ikke være i tvivl om du vil få den bedste pris. På vores online lagersalg vil der altid være udsalg på mange forskellige styles som blazere, bukser, bluser, toppe og kjoler, til super billige priser og der vil hele tiden blive lagt nye styles op på vores lagersalg. Så hvis du står og mangler inspiration til et nyt look vil der altid være masser af skønne styles i vores outlet at vælge i mellem her hos Designers & Friends, hvor du selvfølgelig også kan finde dine andre favorit brands og ovenikøbet spare helt op til 80% på skønne styles.

Tjek vores online shop og du vil hurtigt opdage at vi er din guide til dit udsalg, og at du aldrig vil have behov for at købe mode til fuld pris igen. Der er altid store besparelser. Med vores lagersalg og udsalg behøver du ikke kæmpe om varerne eller stå i kø – det eneste du skal gøre er at klikker dig ind på vores online outlet, vælger dine favoritter, og så er du lige ved at være der. Vi har udsalgsvarer for enhver personlighed og stil.

Du behøver ikke vente på udsalgssæsoner, når du lægger noget i kurven på shoppen, er du aldrig i tvivl om at du har fået den bedste pris end hvis du gik ud i en forretning.

Vi ELSKER mode og udsalg – og vi sørger for at der altid vil være et stort udvalg på vores lagersalg til dig. Husk at holde dig opdateret på alle vores lækre udsalg, online outlet og fysiske lagersalg ved at modtage vores nyhedsbreve. Klik her og besøg bloggen hvor du altid vil være opdateret med det sidste nye omkring de mange udsalg på vores fashion outlet.

Vi her hos Designers & Friends er vi meget fokuseret på at holde os opdateret med nye brands så vi hele tiden kan blive ved med at udvikle vores side og være opdateret med nyeste udsalg.

Hvis du som os er helt vilde med Karen by Simonsen, så gå ikke glip af vores store udsalg på andre fantastiske brands som Minus.

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot