Soaked in Luxury

Spar op til 55%

Soaked in Luxuy kollektionerne er sexede, cool, med på moden og til overraskende overkommelige priser. I denne kampagne finder du alt fra bukser, kjoler, toppe, bluser, jakker, cardigans og vi kunne blive ved. Designers & Friends har udvalgt de bedste styles og skruet helt ned for prisen, så du sparer en masse penge. 

Soaked In Luxury er baseret på en enkel, fundamental idé: 'Luksus handler ikke om at have mange penge. Tværtimod er luksus ligesom skønhed afhængig af øjnene, der ser. Det kan være en million forskellige ting og det der i sandhed er spændende er at tage friheden til selv at definere det'. Soaked In Luxury-kvinden lever i øjblikket og værdsætter livets simple glæder, finder det ekstraordinære i det ordinære og får det bedste ud af livet. Det er en livsholdning, som i sig selv er Soaked In Luxury.

Du finder en masse af gode tilbud i denne kampagne, da vi har valgt det bedste ud tll dig. Soaked in Luxury er et af vores absolutte favorit designerbrands. Du kan helt sikkert finde lækkert modetøj i denne tilbudskampagne. Soaked in Luxury lagersalget bugner af enkelhed og fine prints. Er du vild med dette? Så tjek vores super lækre outlet fra Minimum og Norr Copenhagen  ud. 

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot