BLACK FRIDAY UGE - BYT FREM TIL 14. JANUAR

Second Female

Second Female

Just- & Second Female og ideen bag er at skabe et sofistikeret design med skandinavisk touch. Du finder Just- & Second Female i vores online outlet med gode besparelser og altid på udsalg lige her hos Designers & Friends.

Med vores lagersalg og udsalg behøver du ikke kæmpe om varerne eller stå i kø – det eneste du skal gøre er at klikker dig ind på vores online outlet, vælger dine favoritter, og så er du lige ved at være der. Vi har udsalgsvarer for enhver personlighed og stil.

Du kan finde alt fra lækrer jumpsuits, feminie kjoler med blondedetaljer, print og pailet bukser til en aften ude i byen, nederdele og meget meget mere.  

Just- & Second Female kollektioner er skabt af et moderne og energisk design-team som stræber efter konstant at være på forkant med moden. Kan du heller ikke få nok af mode, trends og udsalg kan du blive inspireret på vores mode- og livsstilsblog lige her

Just- & Second Female er et af vores absolutte yndlingsbrands og hvis du er vild med Just- & Second Female vil du helt sikkert også være vild med Selected Femme som du altid kan finde på udsalg hos Designers & Friends.

Filter

Filter

Nulstil
100 kr. til shopping
Trustpilot