Julie Brandt

Julie Brandt

Når du shopper Julie Brandt her hos Designers & Friends på udsalg, kan du finde alt fra de smukke paliet toppe, det unikke print på både skjorter og bluser, som også kan fås som et print sæt med tilhørende bukser. Du kan også finde elegante silke kjoler og bukser med color block design, den popluære Stella trøje i det blødeste materiale.

Udsalget starter her i vores stores designer outlet! Du finder Julie Brandt på udsalg med store besparelser. Julie Brandt design er unikt, da Julie Brandt er fænomenal til at blande de raffinerede detaljer med hverdagstøjet og skaber derigennem et cool og tidsløst design for hendes kvindetøj. Julie Brandt appellerer til den smarte, sensuelle og alligevel edgy moderne, urbane kvinde. Du finder det alt sammen lige her hos Designers & Friends på vores online lagersalg.

Julie Brandt designerbrandet karakteristiske personlige tilgang manifesterer sig i opmærksomme detaljer, ubegrænsede kombinationer i stil, og en dobbelthed som Julie er stærkt overbevist om formidler selve essensen af den moderne kvinde. Afslappet, skræddersyet, figur flatterende overgangsordninger, deluxe tekstiler og harmoniske farver med rå og nødstedte detaljer.

Hvis du ikke kan få nok af alle de fantastiske tilbud og vilde besparelser Designers & Friends kan tilbyde, så kan du slå et smut forbi vores livsstilsblog, hvor vi opdaterer om de seneste tendenser og guider dig igennem udsalgsjunglen.

Er du ligeså vild med Julie Brandt outlettet som vi er? Så synes vi også at du skal tage et kig på vores Ilse Jacobsen udsalg. 

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot