InWear

Begrænset lager
Spar op til 55%

InWear er en af de store danske succeser nationalt såvel som internationalt. I denne outlet kampagne finder du lækre feminine styles i kombination af casual styles. Styles fra InWear er ensbetydende med kvalitet og stil, med et design der både er klassisk, elegant og nutidigt er tøjet utroligt anvendeligt, der kan mikses og matches på utallige måder.

InWear har gennem tiden vist at de er et stærkt skandinavisk brand og er ikke bange for at tage chancer. InWear blev grundlagt i 1969 i København og blev skabt som et modemærke for cool city-piger med et feminint, urbant og stærkt look.

Her hos Designers & Friends elsker vi InWear og holder af det stilrene look og design. I vores outlet kan du mixe og matche de skønne InWear styles, så du får et helt unikt look. Men du er sikker på at du vil få en tidsløs stil, hvis du vælger InWear. Her hos Designers & Friends er vi i hvert fald ikke i tvivl om, at InWear uden tvivl er et af vores favorit brands. Er du vild med InWear? Så tjek vores skønne Part Two outlet ud nu.

100 kr. til shopping
Trustpilot