Returpolitik


Fortrydelsesret (Returnering)

Det er ikke altid at en vare lever op til ens forventninger, fra man så den på nettet. Der er 14 dages fuld bytte- og returret på alle varer, gældende fra den dag du modtager dine varer. Af hygiejniske hensyn tages visse varegrupper, herunder hudpleje, hårprodukter og kosmetik, ikke retur såfremt plomberingen er brudt.

 

Benyt vores nemme returløsning

Du kan bruge vores returløsning hvor du kan købe en returlabel til kun 39 kr. med tracking:

 

https://retur.designersandfriends.dk

Her er vores modtageroplysninger udfyldt og du skal blot fylde dine informationer ind, betale og så er din returlabel klar til at printes. Du kan printe den selv eller vælge at printe i PostNords pakkeboks.


Alternativt kan du selv stå for returneringen til nedenstående adresse:

Returneringer sendes til

Designers & Friends
Bygmestervej 10, 2. sal
2400 København NV

Mærk pakken: "Designers & Friends Returnering". Vi vil efter modtagelsen af varen hurtigst muligt tilbageføre beløbet til din konto. (Der bør forventes 10 dages ekspeditionstid). Har du spørgsmål angående returneringen, så skriv til info@designersandfriends.dk

Bemærk at du afholder de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen til os. Husk at pakke varen forsvarligt ind, du har ansvaret for varen efter den er modtaget. Er den beskadiget ved fremkomst, hæfter du desværre herfor.

Du må have prøvet varen som du ville kunne i en fysisk butik. Er varens værdi forringet, f.eks. bærer præg af at have været brugt ud over hvad tillades i en butik, forbeholder vi os retten til at fratrække et beløb fra returvaren hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Pengene krediteres til samme konto som du har betalt ordren fra. Du får en bekræftende mail på at din retur er gennemført.

Returneres en ordre hvor der før køb er informeret om at der fremsendes en goodiebag, gavekort eller anden gave i forbindelse med et køb med minimumsbeløb, skal goodiebag m.m. sendes retur såfremt hele ordren fortrydes. Gives goodiebag/gave med på alle ordrer uanset beløb, skal goodiebag/gave sendes retur hvis hele ordren returneres. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. eller uden omdeling ligeledes kan vi ikke modtage pakker sendt med DAO 365.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@designersandfriends.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder herunder.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.  

Ingen fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, herunder hudpleje, hårprodukter og kosmetik.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du kan benytte dig af nedenstående standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk.


Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til Designers & Friends

Bygmestervej 10, 2. sal, 2400 København NV, Danmark:

Jeg/vi ___________ meddeler herved, at jeg/vi ___________ ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores ___________ købsaftale om følgende varer ___________

Bestilt den ___________/modtaget den ___________

Ordrenummer ___________

Forbrugerens navn ___________

Forbrugerens adresse ___________

Forbrugerens underskrift ___________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato ___________


Ombytning

Vi ombytter uden at du skal betale for forsendelsen til dig igen. Du betaler din sædvanlige returfragt, men vi betaler for at sende den nye vare frem til dig. Da vi ikke har vores varer på lager, men bestiller dem direkte hos vores leverandører, kan vi ikke garantere, at man kan få ombyttet sine varer. 

Hvis den nye størrelse findes på vores side kan den leveres. Findes den ikke kan vi desværre ikke ombytte. 


Fejl og mangler (Reklamationsret)

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Vi kontrollerer altid alle vores varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition, skal du hurtigst mulig kontakte kundeservice på mail eller telefon, som vil guide dig gennem returproceduren for reklamationer. 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Vi vil altid bede om et billede af fejlen da denne skal dokumenteres for vores leverandør for at dække dit købsbeløb samt returfragt. Du vil pr. mail modtage et forudbetalt label til returnering. Det er vigtigt at du afventer svar og en løsning fra kundeservice før du sender varen retur.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Returvarer bedes vedlagt fakturaseddel med dit navn, mail og ordrenummer. Skriv venligst på en seddel hvad der er galt med varen. Varer, der returneres med reklamation, prøver vi at erstatte med en ny vare. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret hvis reklamationen er berettiget.

Mærk pakken: "Designers & Friends Reklamation".

Har du spørgsmål angående reklamation, så skriv til info@designersandfriends.dk  

Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot