FAQ

FAQ - SPØRGSMÅL OG SVAR


Er det originale varer til så lave priser?

Designers & Friends samarbejder direkte med mærkerne og garanterer at alt der sælges på Designers & Friends er originale og nye varer.
 

Er min(e) vare(r) reserveret til mig når de er i kurven?

Da lagerantal ofte er meget begrænset, vil de produkter du har i kurven være reserveret til dig i 20 minutter. Så kan du nå at browse gennem resten af kampagnerne og bazaaren, samt færdiggøre dit køb uden stress. Efter de 20 minutter, vil din reservation dog udløbe hvorefter en anden kan få mulighed for at gøre et kup. Så vent ikke for længe, hvis du vil være sikker på at få det du ønsker dig. Timeren ved kurven viser hvor lang tid du har tilbage til udløb af reservationen.

 

Kan man returnere sit køb?

Ja, man kan altid returnere sit køb og få sine penge tilbage. Af hygiejniske hensyn tages visse varegruppe, herunder hudpleje, hårprodukter og kosmetik, ikke retur såfremt plomberingen er brudt.

Der er 14 dages fuld fortrydelsesret på alle varer, gældende fra den dag du modtager dine varer.

 

Benyt vores nemme returløsning

Du kan bruge vores returløsning hvor du kan købe en returlabel til kun 39 kr. med tracking:

https://retur.designersandfriends.dk

Her er vores modtageroplysninger udfyldt og du skal blot fylde dine informationer ind, betale og så er din returlabel klar til at printes. Du kan printe den selv eller vælge at printe i PostNords pakkeboks.


Alternativt kan du selv stå for returneringen til nedenstående adresse:

 

Returneringer sendes til


Designers & Friends
Bygmestervej 10, 2. sal
2400 København NV

Mærk pakken: "Designers & Friends Returnering". Vi vil efter modtagelsen af varen hurtigst muligt tilbageføre beløbet til din konto. (Der bør forventes 10 dages ekspeditionstid). Har du spørgsmål angående returneringen, så skriv til info@designersandfriends.dk  

Bemærk at du afholder de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen til os. Husk at pakke varen forsvarligt ind, du har ansvaret for varen efter den er modtaget. Er den beskadiget ved fremkomst, hæfter du desværre herfor.

Du må have prøvet varen som du ville kunne i en fysisk butik. Er varens værdi forringet, f.eks. bærer præg af at have været brugt ud over hvad tillades i en butik, forbeholder vi os retten til at fratrække et beløb fra returvaren hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Pengene krediteres til samme konto som du har betalt ordren fra. Du får en bekræftende mail på at din retur er gennemført.

Returneres en ordre hvor der før køb er informeret om at der fremsendes en goodiebag, gavekort eller anden gave i forbindelse med et køb med minimumsbeløb, skal goodiebag m.m. sendes retur såfremt hele ordren fortrydes. Gives goodiebag/gave med på alle ordrer uanset beløb, skal goodiebag/gave sendes retur hvis hele ordren returneres. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. eller uden omdeling ligeledes kan vi ikke modtage pakker sendt med DAO 365.


Hvor lang er leveringstiden på min pakke?

For at vi kan sælge varerne billigst muligt til vores medlemmer, modtager vi først samtlige varer efter at kampagnen er afsluttet. Vi pakker og sender dem ud så snart vi modtager dem, så du kan modtage din pakke hurtigst muligt.

Du kan forvente at modtage din ordre efter den vare som har den længste leveringtid. Leveringstiden kan ses i kurven og i den ordrebekræftelse, som vi sender til dig efterfølgende. Hvis du køber varer fra en kampagne kan du forvente enten 10-15 dages leveringstid eller 15-25 dage. Hvis du køber varer fra Bazaaren er leveringstiden 1-3 hverdage. Hvis vi får varerne før, så sender vi dem selvfølgelig afsted med det samme.


Er det sikkert at handle hos Designers & Friends?

Ja, det er sikkert og trygt at handle hos Designers & Friends. Vi er godkendt af både PBS og ePay, der håndterer betalingen samt opbevarer kortoplysninger i forbindelse med et køb. Systemet er sammensat på en sådan måde at vi ikke kan se eller har adgang til medlemmernes kontooplysninger.

Inkluderer priserne moms?

Ja, samtlige priser der oplyses i forbindelse med varerne er inklusiv moms. Loven omkring e-handel kræver at moms af det samlede beløb udspecificeres separat. Derfor kan man ved betalingen se hvor meget momsen udgør af det samlede beløb. 

Hvad indebærer det at være medlem af Designers & Friends?

Det er gratis at være medlem af Designers & Friends. Som medlem får du adgang til Skandinaviens bedste designer brands til priser på 40-90 % under normalpris. Når der starter et nyt salg, får du en mail herom og mulighed for at shoppe løs, sammen med de andre Designers & Friends medlemmer.

Forpligter jeg mig ved at blive medlem af Designers & Friends?

Nej, det gør du ikke. Det er helt uforpligtende og gratis at være medlem af Designers & Friends. 

Jeg har glemt mit password, hvad gør jeg?

Når du opretter dig som medlem på Designers & Friends, sender vi dig en mail med det password du har valgt. Mailen genereres automatisk, hvilket betyder at vi ikke kan se dit valgte password. Du kan derfor se dit password i denne mail, eller gå til www.designersandfriends.dk hvor du kan indtaste din mail under sektionen "Glemt dit kodeord?". Du vil herefter få tilsendt et nyt password.
OBS! Alt efter indstillingerne i dit mail program kan denne mail havne i din "junk-folder" eller "inbox", så det er vigtigt du kigger i begge.

Bliver pakken leveret til døren?

Vi sender din pakke med PostNord. De leverer din pakke på den adresse du har valgt som leveringsadresse, dette kan både være din private hjemmeadresse eller på arbejdspladsen.
Du skal være opmærksom på at din vare vil kun blive leveret til døren eller arbejdspladsen, hvis du har valgt 'med omdeling'. 

Hvad koster forsendelsen?

Levering sker med PostNord. Vi leverer til Danmark. Vi bestræber os altid på at holde fragtpriserne så lave som mulig, prisen varierer alt efter valg af leveringsform (uden omdeling 39 kr./med omdeling 49 kr.). Du kan se prisen for levering ved checkout. Vi har desværre ikke mulighed for at kombinere flere ordrer til én samlet ordre. 

Kan jeg bytte til en anden størrelse hvis den ikke passer?

Vi ombytter uden at du skal betale for forsendelsen til dig igen. Du betaler din sædvanlige returfragt, men vi betaler for at sende den nye vare frem til dig. Da vi ikke har vores varer på lager, men bestiller dem direkte hos vores leverandører, kan vi ikke garantere, at man kan få ombyttet sine varer.

Hvis den nye størrelse findes på vores side kan den leveres. Findes den ikke kan vi desværre ikke ombytte.


Hvad hvis varen er beskadiget når den kommer frem?

Samtlige pakker vi sender ud fra Designers & Friends tjekker vi, for at sikre os at de er i orden. Skulle du dog opleve at en pakke eller vare er beskadiget ved modtagelsen, beder vi dig hurtigst muligt kontakte os via mail eller telefon. Det er vigtigt at du afventer svar og en løsning fra kundeservice før du sender varen retur, hvorfra der også sendes en forudbetalt returlabel.

Kan der ske fejl i min ordre?

Vi gør opmærksomme på, at der til tider kan forekomme leveranceproblemer og leverandørsvigt. Dette kan medføre, at din ordre kun kan leveres delvist eller annulleres.

Leveranceproblemer skyldes at varerne under en kampagne ikke findes fysisk på vores lager men hos den pågældende leverandør. I modsætning til at få leveret dagligt, reserverer vi varelageret hos leverandøren i perioden for kampagnen og får kun en afsluttende leverance når kampagnen er afsluttet. Dette er for at vi kan tilbyde vores store besparelser og mest fordelagtige priser. Der kandog ske fejl, hvis lagerantallet vi har fået oplyst, viser sig ikke at stemme, vil det medføre leveranceproblemer. Vi gør naturligvis vores alleryderste for at undgå dette eller tilbyde en kompenserende vare hvis dette er tilgængeligt.

Du bliver selvfølgelig meddelt pr. mail hvis dette skulle være tilfældet. Skulle uheldet være ude, hæver vi naturligvis ikke beløbet for en vare du ikke modtager. 

Gavekort sælges altid til prisen og er aldrig en del af tilbud på vores hjemmeside som f.eks. rabatkoder. Det skyldes naturligvis at alle produkter på vores hjemmeside er nedsatte varer, og ved at bruge et gavekort på produkterne, har man i forvejen opnået en stor besparelse. 


Hvad gør Designers & Friends med mine personlige informationer?

Alle informationer du indtaster på Designers & Friends er fortrolige og opbevares sikkert. Dine konto-informationer bliver desuden krypteret og opbevares af PBS, hvilket betyder at Designers & Friends hverken kan se eller har adgang til disse informationer. 

 

Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot