BYT FREM TIL 14. JANUAR · KØB JULEGAVERNE I DAG 🎁

Gentlemen's Affair

Gentlemen's Affair

Gentlemen's Affair er et retroinspireret designer brand, som er fast inventar i vores outlet her hos Designers & Friends. Gentlemen's Affair Brandet er især kendt for højtaljede bukser og nederdele, sexede buksedragter. Designers & Friends og Gentlemen's Affair har længe haft et samarbejde og vi sørger for, at du får de bedste tilbud på Gentlemen's Affair.

Udsalget starter lige her hos Designer & Friends! Vi er din unikke guideguide når det kommer til designerbrands og Gentlemen's Affair er ingen undtagelse. Gå på jagt i vores store outlet og gør et kup i dag. Designers & Friends er vilde med mode, design og livsstil og du kan læse meget mere om alt dette inde på vores skønne blog lige her

Denim, velour, højtaljede nederdele og figursyet kjoler er alt sammen noget Gentlemen's Affair er verdensmester til. Uanset hvad du leder efter, kan du være sikker på at Gentlemen's Affair vil klæde lige præcis din figur - og her hos Designers & Friends får du det altid til en god pris. Vi holder nemlig altid udsalg!

Kan du ikke få nok af Gentlemen's Affair, vil du helt sikkert også synes om Edith Ella, som også er hoppet med på retro bølgen.

Filter

Filter

Nulstil
100 kr. til shopping
Trustpilot