BLACK FRIDAY UGE - BYT FREM TIL 14. JANUAR

Fonnesberg

Spar op til 75%
Sidste chance i dag

Fonnesbergs store passion for design af unikke sko, tasker og bælter af italiensk skind mødes i en eksklusiv kombination med et skandinavisk udtryk, hvor komfort og kvalitet er i højsædet.

Fonnesberg startede tilbage i 1980, hvorefter firmaet blev omstruktureret i 1995 af den nuværende ledelse med et nyt dna. Dog stadig med samme passion om, at alt produktion skal foregå i Italien, for at opnå den bedste kvalitet. Hos Fonnesberg er komfort og kvalitet prioriteret højt. En sko skal udtrykke både elegance og et sporty og feminint udtryk. Materialerne skal være af høj kvalitet. Men ligeså vigtig er det, at skoen er komfortabel og med en god pasform. De tror på, at man kan kombinere æstetisk look, elegance og komfort. Matchende er tilbehøret – tasker – bælter og accessories i samme italiensk-producerede skind.

I denne kampagne finder du super lækre sko som altid kan kombineres med et flot sæt tøj. Vi har også skruet ned for priserne så du sparer helt op til -83%. Hos Designers & Friends elsker vi tilbud og udsalg!

Er du også vild med Fonnesberg? Så tjek vores super lækre ivylee copenhagen outlet ud!

Filter

Filter

Nulstil

Dette er en tidligere afholdt kampagne

Derfor er der kun et begrænset antal varer du kan vælge.


Kommer kampagnen igen?

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få direkte besked samt 100 kr i velkomstgave.

Besøg vores andre kampagner

Vi har altid et hav af tidens mest populære mærker til ekstra nedsatte priser.


100 kr. til shopping
Trustpilot