DIM Paris

Spar op til 51%
Sidste chance i dag

DIM Paris er produkter som kan gøre underværker under dit normale tøj. Det strammer både op, samtidig med at være sexet og behageligt. DIM giver altid den bedste komfort, og får dig til at føle dig helt fantastisk. Du finder alt fra bodyshapers, stropløse BH'er, hipsters, camisoler og meget meret. Der er masser af tilbud her i vores online lagersalg hos Designers & Friends. 

DIM Paris er internationale mærker som specialiserer sig på undertøj og accessories til kvinder. På bare et par sekunder bliver kroppen smallere med et naturligt look, uden at det er synligt eller stikker ud. De tilbyder et bredt sortiment af undertøj, shape og silhuet wear med vattering i trusser samt BH'er. Produkter fra Magic Bodyfashion er bekvemme og man føler knapt det lille ekstra man har på. Vi elsker lagersalg og du finder det mest eksklusive lagersalg med de bedste tilbud her hos Designers & Friends. 

Er du vild med DIM Paris, så tag også et kig forbi vores S'nob de Noblesse lagersalg - her finder du masser af gode tilbud på et lækkert mærketøj.

Filter

Filter

Nulstil

Dette er en tidligere afholdt kampagne

Derfor er der kun et begrænset antal varer du kan vælge.


Kommer kampagnen igen?

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få direkte besked samt 100 kr i velkomstgave.

Besøg vores andre kampagner

Vi har altid et hav af tidens mest populære mærker til ekstra nedsatte priser.


Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot