DAY Birger et Mikkelsen + 2ND DAY

Spar op til 52%
Sidste chance i dag

Day Birger Et Mikkelsen blev grundlagt i 1997, af Keld Mikkelsen og i dag er han stadig ejer af det store modehus. Day Birger Et Mikkelsen er derfor et modehus hvor ånden og versionen har været grundlæggende helt fra starten af. Visonen er at levere og producere luksuriøst og unikke hverdagsstyles. Hverdagens kjoler, bluser, bukser og overtøj fra Day Birger Et Mikkelsen finder sin inspiration fra Keld Mikkelsens mange rejser og fra den skandinaviske og klassiske stil. Du får dem lige her hos Designers & Friends i vores skønne outlet. Kombinationen af det klassiske, luksuriøse og vintage har vist sig at være den bærende grund til at modehuset Day Birger Et Mikkelsen, som har skabt både dansk og international anerkendelse.

2NDDAY er Day Birger Mikkelsens unge contemporary linje. Kollektionen baserer sig på denim, læder og konfektionering. 2NDDAY er en kollektion med rå elegance og er delt op i to: Ready-to-wear og Denim. 2NDDAY er et progressivt dansk konceptbrand med fokus på selvsikkert, fristende og inkluderende design med en afslappet og feminin stil. Konceptet er enkelt og minimalistisk med fokus på pasform og kvalitet.

I denne kampagne har vi samlet begge brands og skruet priserne helt i bund. Hos Designers & Friends har vi altid super gode tilbud.

Filter

Filter

Nulstil

Dette er en tidligere afholdt kampagne

Derfor er der kun et begrænset antal varer du kan vælge.


Kommer kampagnen igen?

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få direkte besked samt 100 kr i velkomstgave.

Besøg vores andre kampagner

Vi har altid et hav af tidens mest populære mærker til ekstra nedsatte priser.


Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot