Coster Copenhagen

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen kontoret er godt gemt væk fra Københavns bilos og larm i Nordsjælland. Coster Copenhagen er etableret af et ægtepar der sammen har de skabt et design og et udtryk som man ikke finder andre steder. Selvom navnet antyder storbyliv, er det i særdeleshed de rene linjer og de lyse og sarte farver blandet med den cool nordiske stil der sætter sit præg hos Coster Copenhagen kollektionerne. 

Du kan finde alt fra jumpsuits i dyreprint, kjoler med drapering, nederdele med sequins, jakker med læderdetaljer, striktrøjer og meget mere.

Vi elsker udsalg og mode og du kan finde alle de brands og styles du leder efter inde på Designers & Friends heriblandt Coster Copenhagen.

Et design med selvtillid

En livsstil der igennem de sidste 20 år, har været båret af samtidens tendenser inden for mode. Coster Copenhagen kollektionerne indeholder items der dækker alle kvinders behov. Derfor bærer kollektionerne præg af at være en del af kvindens identitet og give hende lov til at tro på sig selv. Hvis du vil have Coster Copenhagen livsstil, kan du trygt shoppe Coster Copenhagen på udsalg her hos Designers & Friends.

Designeren bag Coster Copenhagen, Pia Coster, er i særdeleshed inspireret af naturens lyse indfald og med fokus på den kvalitet og holdbarhed man kender fra naturens side. Derfor er det også den nordiske natur såsom træ, læder, sten og det dybe blå hav der sætter stilen for mærkets designs og kollektioner.

Coster Copenhagen Udsalg

6 gange årligt, udsender Coster Copenhagen deres rene og fine kollektioner. Med en helt ny kollektion hver 2. måned har det givet os, hos Designers & Friends, muligheden for at tilbyde vores eksisterende medlemmer helt fantastiske priser. Selvom der ved vores leverance af Coster Copenhagen allerede er en helt sprit ny kollektion, betyder det ikke at den kollektion vi kan tilbyde ikke indeholder sæsonens mange tendenser. Med deres fine og rene snit, kan man bruge deres kollektioner og designs i rigtig mange sæsoner frem. Hold gerne øje med vores nyhedsbrev, når vi næste gang holder Coster Copenhagen Udsalg.

Unikt brand

Coster Copenhagen er et helt unikt brand, med stor fokus på kvaliteten og bæredygtighed. Af samme grund, kan man være helt sikker på at Coster Copenghagen har fokus på at indfri alle kvalitetskrav og mere til. Blandt andet strikker de kinesiske kvinder ikke striktrøjer på fabrikker. De bliver i stedet strikket i de kinesiske hjem, således kvinderne kan tilbringe mere tid med familien. Det er både bæredygtighed og kvalitet. Derfor er Coster Copenhagen ikke bare et brand, det er en livsstil.

Hos Designers & Friends er Coster Copenhagen et af vores yndlingsbrands og hvis du vil være sikker på, at ramme udsalget er du kun et klik væk! Du kan også gå ind på vores skønne blog her og læse meget mere om mode, brands og vores skønne outlet. 

Hvis du er vild med Coster Copenhagen, så vil du også være vild med bland andet Whiite, som er på udsalg her hos Designers & Friends.

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot