Copenhagen Luxe

Copenhagen Luxe

Copenhagen Luxe Udsalg

Copenhagen Luxe der blev etableret i 2008, er placeret i København. Placeringen af tøjvirksomheden Copenhagen Luxe har sat sit præg på deres produktion af kvalitets modetøj til kvinder i alle aldre. Med det pulserende Københavner-byliv som inspiration, har kollektionerne fra Copenhagen Luxe en innovativ fremtoning, i lækre materialevalg og kvalitet. De fine og lækre materialer er nemlig forarbejdet delvis på egen fabrik. Det forlænger holdbarheden og forsikrer dig som kunde i, at vilkårene og arbejdsprocessen har været under gode vilkår og forhold. Du finder Copenhagen Luxe på udsalg hos Designers & Friends! 

Copenhagen Luxe er kendte for deres lækre produkter, såsom deres unikke skjorter med det karakteristiske krøl og især 7321'eren er populær. Derudover kan du også finde de lette kjoler og løstsiddende bukser, feminine striktrøjer, blonde toppe, deres kendte jeans som sidder helt perfekt. 

Selvom Copenhagen Luxe er et forholdsvis nyt brand, har brandet alligevel en årelang erfaringen inden for modetøj og produktion af tøj. Copenhagen Luxe ejes af Mondena A/S, der har mere end 20 års erfaring inden for produktion af tøj. Det er derfor ikke helt tilfældigt at Copenhagen Luxe er en af de forreste, når det handler om materialevalg og modetøj.

Copenhagen Luxe Udsalg

Foruden at, gang på gang, levere lækre kollektioner i kvalitets materialer, har Copenhagen Luxe samtidig også en forkærlighed for det feminine snit. Det feminine snit i Copenhagen Luxe fine kollektioner, bliver fremhævet af de lyse farver, blonder og flæser der er genkendelige i mange af kollektionerne fra Copenhagen Luxe. Derfor ses den kvindelige målgruppe ofte i kollektioner fra Cophagen Luxe, når anledningen er lidt mere speciel end de fleste. Samtidig, kan Copenhagen Luxe også sagtens benyttes på en hård dag på job, når børnene skal hentes fra børnehave eller ved årets store fest. Designers & Friends er din komplette guide til Copenhagen Luxe udsalget og du finder de bedste besparelser her hos os.

Designers & Friends forhandler Copenhagen Luxe

Hos Designers & Friends, er vi også helt vilde med Copenhagen Luxe. Af samme årsag har vi løbende haft en række kampagner med kvalitets brandet. Copenhagen Luxe udsalg, tiltrækker altid mange interesserede til. Det bunder selvfølgelig i, at Copenhagen Luxe står for: kvalitet til en rimelig pris. Derfor er en Copenhagen Luxe kampagne altid med priserne i helt bund. Vi anbefaler at du holder øje med din indbakke, eller melder dig ind i vores kundeklub – så er du altid opdateret når vi afholder Copenhagen Luxe udsalg. Du kan også gå ind på vores skønne blog her og se endnu mere.

Hvis du er vild med Copenahgen Luxe, så vil du også elske Karen By Simonsen, som altid kan finde på udsalg i vores online outlet her hos Designers & Friends.

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot