Bundgaard

Spar op til 50%
Sidste chance i dag

Bundgaard's skohistorie tager sin begyndelse i 1904, hvor Bundgaard overtog skofabrikken Therkildsen Sko. Bundgaard familien havde ét primært mål; at lave gode sko til aktive mennesker.

Dette fortsatte familien med gennem tre generationer og lagde dermed grundstenene til det populære brand, som Bundgaard er i dag.

Bundgaard sko er i dag dansk design. Vores sko er kendetegnet ved en naturlig pasform, god kvalitet og holdbarhed. Vi laver sko, som børnene skal vokse ud af, ikke sko der slides op. Hos Bundgaard designer vi skoene efter føddernes form og ikke omvendt. Vores mål er, præcis som Bundgaard familiens, at lave kvalitetssko til en overkommelig pris, så alle kan være med.

Når dit barn begynder at træde sine første skridt på egen hånd, er det tid til et par sko. Så er det tid til Bundgaard.

I denne kampagne finder du begyndersko, sandaler, udesko, hjemmesko, kvinde sandaler og meget meget mere! Det er alle de aktuelle og populære styles fra skønne Bundgaard som vi har samlet i en kampagne. 

Er du vild med Bundgaard og synes du også at et par sko kræver et sæt tøj? Så tjek vores Name It kampagne ud for drenge og pige tøj.

Filter

Filter

Nulstil

Dette er en tidligere afholdt kampagne

Derfor er der kun et begrænset antal varer du kan vælge.


Kommer kampagnen igen?

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få direkte besked samt 100 kr i velkomstgave.

Besøg vores andre kampagner

Vi har altid et hav af tidens mest populære mærker til ekstra nedsatte priser.


100 kr. til shopping
Trustpilot