LeBrand

LeBrand er et hurtigt voksende mærke som blev skabt af de behov som kvinder med en simpel tøjstil havde. Den noble minimalisme som pryder LeBrand gør tøjet utrollig anvendeligt til alle slags kvinder. Stylsne er meget enkle og kan styles til stortset alt i din gardarobe.

Designers & Friends er Danmarks største online outlet med besparelser på helt op til -80%. Vi har flere hundrede kendte designerbrands og altid de bedste besparelser til dig. Du vil aldrig have behov for at betale fuld pris for noget længere. Vi er dit personlige online lagersalg så du helt slipper for de lange køer. Vi fornyer dagligt vores outlet med nye og lækre kampagner til dig hverdag. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et prik på skulderen når vi igen åbner op for de super lækre outlets. Så er du altid opdateret om vores lækre udsalg på vores hjemmeside. Designers & Friends sikre dig en god oplevelse uden stress og jag som i de fysiske outlets. På vores blog har vi skønne tips og tricks omkring de sidste nye tendenser og outlets.

Er du også vild med den lækre minimalisme i kollektionen fra LeBrand? Så tjek vores super lækre moshi moshi mind outlet ud.

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot