Hunter

Det klassiske og yderst ikoniske mærke Hunter, er specielt kendt for deres Gummistøvler. Det hele startede tilbage i det 20. århundrede da hertugen af Wellington bestilte nogen håndlavede støvler der var forbeholdt pionerer. Det er også herfra kaldenavnet ''Wellies'' stammer. 

Senere hen er der blevet udviklet på de kendte gummistøvler, der i dag bliver båret af diverse trendsættere. De håndlaves stadig, og der er skarp fokus på at kvaliteten skal være i orden. Derfor er både pasformen og komforten helt i top, og ligeså bruger de vulkaniseret gummi, der kan modstå alt slags vejr.

Designers & Friends er det største online outlet i Danmark med besparelser på helt op til -80%. Vi har en masse forskellige super fede brands til både mænd, kvinder og børn, og vi fornyer dagligt vores outlet. Bliv opdateret som en af de første når der er nye lækre kampagner ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hos Designers & Friends sparer vi dig for stressen og køen ved et fysisk outlet, istedet kan du shoppe, og stadig få de gode besparelser lige på det tidspunkt af døgnet det passer dig. 

 

Er du også helt vild med vores Hunter outlet? Så tjek helt sikkert også vores super flotte En Fant outlet ud for børnesko, eller vores Amust outlet ud for flere gode besparelser og mere lækker kvalitet!

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot