Denim Hunter

Denim Hunter er et skandinavisk fashion brand, som blev etableret i 2003. Denim Hunter er specialister i at fremstille og designe perfekte jeans til alle pasformer. Hos Denim Hunter finder man både curved jeans, custo fit jeans og free fit! Alle jeans er i flotte nuancer af denim, som fanger øjet og udstråler god kvalitet. Denim Hunter laver dog ikke kun jeans, men har et udvidet sortiment i form af t-shirts, toppe, jumpsuits og nederdele. 

Designers & Friends er glade for at kunne byde Denim Hunter velkommen i vores store online outlet og særligt glade er vi for, at kunne tilbyde Jer, vores kære medlemmer Denim Hunter med store besparelser! Designers & Friends er dit helt eget online outlet hvor du hverdag får muligheden for at spare en masse penge, i takt med vores eksusive og billige kampagner, fra brands hele verden over! Vi har samlet det aller bedste og de fedeste mærkevarebrands til jer. 

Er du ikke medlem af vores nyhedsbrev og går du derfor glip af de løbende tilbud som; rabatkoder, fri fragt, goodiebags og mange andre overraskelser? Så tilmeld dig NU og få endnu mere ud af dit online outlet. 

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot