Basic Apparel

Basic Apparel

Basic Apparel er et designerbrand som har en trendy tilgang til den moderne kvinde og har gjort det lettere at nærme sig en mere afslappet garderobe. Du finder det populære designerbrand lige her hos Designers & Friends til de fedeste udsalgspriser. 

Basic Apparel er ikke kun ment som hverdagstøj, men fungerer sammen med dine favorit-styles – både til hverdag, til træning og til fest. Du kan blandt andet finde shorts, bukser, t-shirts, jakker og meget mere. Alt sammen på udsalg til de bedste tilbudspriser hos Designers & Friends.

Med en ren, skandinavisk enkelhed, er Basic Apparel en fin og delikat indpakning til kroppen, der efterlader rum til, at naturlig skønhed og personlig stil kan blomstre. Kollektionen tilbyder den moderne, mellow kvinde en afslappet og praktisk serie af bløde styles, til fornuftige priser. Priser der gør det muligt at give din basis-garderobe et omgående løft.

Udsalget starter lige her hos Designers & Friends og du finder super gode tilbud på Basic Apparel i vores online lagersalg. Du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten eller prisen - Vi har nemlig sørget for at kvaliteten er i top of prisen er i bund.

Er du vild med Basic Apparel? Så smut forbi vores Won Hundred outlet.

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot