2ND DAY

2ND DAY

I 2011 så den første 2ND DAY kollektion dagens lys, og gjorde stort indtryk på den yngre generation. Det var også planen helt til at starte med. 2ND DAY er en under kollektion af DAY Birger Et Mikkelsen, der har fokus på at skabe det rå og det selvsikre udtryk, til yngre kvinder i alderen 18-35 år. Derfor er kollektionerne fra 2ND DAY også meget afvigende, fra de ellers bløde og feminine kollektioner man ser fra DAY Birger Et Mikkelsens primære kollektioner. Af samme grund er 2ND DAY i en rivende udvikling. 2ND DAY har formået at skabe sit eget ståsted på markedet med modetøj og står ikke længere i skyggen af DAY Birger Et Mikkelsen, der ligesom 2ND DAY er en af de mest anerkendte modetøjs virksomheder i Danmark og på international plan.

2ND DAY er Ready to wear. Med sin rå og casual stil bruger mange yngre kvinder kvalitets modetøj fra 2ND DAY, når dagen står på arbejde, skole, studierne eller når dagens café tur skal være helt særlig. Stilen er en meget typisk skandinavisk, og af samme grund har kollektionerne fra 2ND DAY opnået høj status på det internationale marked. De rene linjer, de lækre læder materialer og de dæmpede farver er alle med til at identificere stilen og udtrykket hos 2ND DAY.

 

Hos Designers & Friends har vi løbende haft gode kampagne aftaler med 2ND DAY med en besparelse på helt op til 80%. Vi har valgt 2ND DAY ud fra deres evne til at skabe nyt og bryde med normerne. Derfor skal du altid holde øje med, når vi har en ny kampagne med skandinaviske, selvsikre og rå 2ND DAY. Modetøj på udsalg og 2ND DAY på udsalg finder du hos designersandfriends.dk til lagersalgs priser.

Vi elsker mode og outlets. Vi sørger altid for, at der vil være et stort udvalg på vores lagersalg til dig. Husk at holde dig opdateret på alle vores lækre udsalg, online outlet og fysiske lagersalg ved at modtage vores nyhedsbreve. Og besøg bloggen hvor du altid vil være opdateret med det sidste nye omkring de mange udsalg på vores fashion outlet her.

Hvis du er vild med 2ND DAY, så vil du også elske DAY Birger Et Mikkelsen, Karen By Simonsen, Munthe og Coster Copenhagen.

Filter

Filter

Nulstil
Tilmeld og Få 100 kr
Trustpilot